Over ons

image_pdfimage_print

Gedenken in Glas is onderdeel van BGP bv, “glas op maat”. Glazen grafmonumenten zijn het specialisme van BGP bv. Met deze site willen wij u graag laten zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van glazen grafmonumenten. Elk monument is uniek en speciaal op maat gemaakt voor u. Naast deze monumenten is er vanzelfsprekend nog veel meer mogelijk.

Werkwijze

Wij ontwerpen (samen met u), verzorgen de productie en de plaatsing van gedenktekens in de meest uit éénlopende vormen. Wij verstaan onder gedenktekens, grafmonumenten, kindermonumenten, urnengedenktekens, sluitplaten voor een urnenmuur. Het hoofdmateriaal waarmee wij werken is glas aangevuld met natuursteen, rvs, staal en andere metaalsoorten.

Glasbewerkingen

De monumenten kunnen uitgevoerd worden met legio soorten glas en glasbewerkingen. Enkele voorbeelden van technieken welke wij kunnen verzorgen zijn glasfushen, stralen, buigen, emailleren, zeefdrukken en digitaal keramisch printen.

Ontwerp

Als u een keuze heeft gemaakt in vorm, materiaal, afmeting en bewerking dan gaan wij voor u ontwerpen. Dit ontwerp wordt ter goedkeuring aan u voorgelegd. Als het ontwerp volledig naar uw wens is starten wij de productie. De levertijd na goedkeuring van het ontwerp tot en met plaatsing bedraagt maximaal tien weken.

Garantie

Ieder gedenkteken kan standaard 10 jaar verzekerd worden tegen alle onheil van buitenaf inclusief vandalisme. Op verzakking geldt een garantieperiode van 6 maanden. Verzakt een gedenkteken binnen deze periode, dan wordt deze op onze kosten opnieuw gesteld. Voor ingelakte letters en aangebrachte kleurstoffen geldt geen garantie. Voor het eventueel opnieuw inlakken van teksten en afbeeldingen kunt u uiteraard wel bij ons terecht.

Heeft u meer vragen over ons, neemt u dan contact met ons op.